ro | ru | en
Astăzi:23.04.2019
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 73
Tel.: 828-373, 828-377, 828-348


Noutăţi | Noutăţi
2019-04-23 | 8 persoane reținute în urma descinderilor din cadrul Depoului de Locomotive Bălți al ÎS ”Calea Ferată din Moldova”

Oficiul Nord al Procuraturii anticorupție în comun cu colaboratorii Direcției Nord al Centrului Național Anticorupție, au descins astăzi în cadrul Depoului de Locomotive Bălți al ÎS ”Calea Ferată din Moldova” într-o cauză penală pornită pe fapte de delapidarea a averii străine și corupere pasivă, conform art. 191 alin. (2) lit. b), c) și d) și art. 324 alin. (1) din Codul Penal.

2019-04-23 | O nouă operaţiune realizată de către procurori și ofițeri

O nouă operaţiune realizată de către procurorii și ofițerii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu ofiţerii Serviciului de Informații și Securitate în continuarea investigațiilor pe cazul celor 4 grupări criminale, reţinute la finele săptămânii trecute.

2019-04-23 | Detenţie pe viaţă pentru violul sistematic al fiicei sale minore

Un bărbat din raionul Străşeni a fost condamnat la detenţie pe viaţă, fiind recunoscut culpabil de viol şi acţiuni violente cu caracter sexual, comise în privinţa fiicei sale minore. 
2019-04-23 | Verdict menţinut pentru un avocat, recunoscut vinovat de trafic de influenţă la „aranjarea sentinţelor”

Un avocat din Chisinău a fost condamnat pentru trafic de influenţă, cu primirea de bunuri în proporţii deosebit de mari, la 3 ani şi 6 luni închisoare, cu privarea de dreptul de a activa în domeniul avocaturii timp de 5 ani. Decizia a fost luată de Curtea de Apel Chişinău, care a menţinut, fără modificări, sentinţa primei instanţe pe acest caz, respingând, astfel, contestaţia inculpatului.
2019-04-22 | Percheziții soldate cu patru persoane reținute

Procuratura Anticorupție, în comun cu ofițerii de Investigații din cadrul Serviciului Informații și Securitate, au descins în cadrul Serviciului Stare Civilă Varnița.
2019-04-22 | Condamnarea unui membru al organizației criminale ”Borman” la ani grei de închisoare

Prin Decizia Curții de Apel Chișinău, unul din membrii activi ai organizației criminale ”BORMAN”, în vîrstă de 28 de ani a fost recunoscut vinovat de comiterea infracțiunilor de organizare a activității organizației criminale ”BORMAN”, contrabandă cu mijloace financiare și circulația ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare.
2019-04-18 | Decizia Curții de Apel în privința judecătorului din cadrul Judecătoriei Drochia, condamnat pentru acte de corupție

Procuratura anticorupție informează că prin decizia Culții de Apel Bălți, din data de 16.04.2019, apelurile inculpatului și ale avocatului său au fost respinse.
2019-04-18 | Condamnat pentru spargerea conturilor de e-mail ale fostului partener de afaceri

Chiar dacă nu şi-a recunoscut vina, procurorii au demonstrat prin probe că, în vara anului 2015, inculpatul a spart conturile de e-mail ale fostului său partener de afaceri, cu care se afla într-un litigiu civil, accesând, în mod ilegal, informaţiile confidenţiale ale acestuia.
2019-04-18 | Grupări criminale organizate cu acțiune națională și transnațională, documentate de către procurorii PCCOCS în comun cu ofiţerii SIS

Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu  ofiţerii Serviciului de Informații și Securitate au identificat 4 grupări criminale, specializate în organizarea migrației ilegale, spălarea banilor, contrabandă cu mijloace financiare, falsificarea documentelor și trecerea ilegală a frontierei de stat, șantaj atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotarele țării.
2019-04-17 | Invitaţie la conferinţă de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă cu tematica „Rezultatele documentării unor grupări criminale organizate cu acțiune națională si transnațională”Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:20813220