ro | ru | en
Astăzi:24.03.2018
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2018-03-23 | 10 milioane de lei confiscaţi în beneficiul statului în cazul contrabandei de cazane


Judecătoria Chişinău, sediul Rîşcani a pronunţat sentinţa prin care a fost condamnat un agent economic din capitală, fiindu-i stabilită pedeapsa cu amenda în mărime de 160 000 lei, inclusiv confiscarea din contul acestuia în beneficiul statului a sumei de 10 153 111 lei.

2018-03-23 | Raportul KROLL a fost ridicat de către Procuratura Anticorupție

Procuratura Anticorupție comunică despre faptul că Raportul KROLL a fost ridicat de la Banca Națională a Moldovei, în a doua jumătate a zilei de ieri (22 martie) în calitate de document în dosarul fraudei bancare. Acesta conține 150 de file, redactate în limba engleză.

2018-03-23 | Echipament IT pentru buna funcționare a Procuraturii și structurilor sale

În perioada februarie - martie 2018, peste 160 de echipamente IT pentru oficiu au fost donate organelor Procuraturii, inclusiv Procuraturii Generale, Procuraturilor specializate și Consiliului Superior al Procurorilor (CSP).
2018-03-23 | Consilier local din Corjeuţi, trimis în judecată pentru accidentarea mortală a unui minor şi părăsirea locului accidentului rutier

Un Consilier local din Corjeuţi, care acum o lună a lovit mortal cu maşina un minor, va compărea pe banca acuzaţilor pentru „încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport, săvârşită în stare de ebrietate” şi „părăsirea locului accidentului rutier”.

2018-03-22 | Le-a promis vize în Italia, dar a dispărut cu tot cu bani


Un locuitor al raionului Sîngerei va petrece zece ani după gratii pentru comiterea escrocheriei în proporţii deosebit de mari.

2018-03-22 | Peste 6 milioane de lei recuperaţi în cauza evaziunii fiscale a reţelei de restaurante


Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, a expediat în instanţa de judecată cauza penală prin care două societăţi cu răspundere limitată (SRL), prestatoare de servicii hoteliere şi alimentaţie publică, precum şi administratorii acestora, sunt învinuiţi de săvârşirea evaziunii fiscale în proporţii deosebit de mari.

2018-03-22 | Un alt dosar ce vizează “parcările cu plată” transmis, astăzi, în judecată

Procuratura Anticorupție anunță despre expedierea în instanță a cauzei penale în privința conducătorului unui grup de societăți comerciale, învinuit în comiterea infracţiunilor prevăzute de art. 42 alin.3,4,5, art.335 alin.1 Cod penal și a unui factor de decizie din cadrul Primăriei Chișinău, învinuit în baza art.328 alin.(1) Cod penal, care acționând în participație, au cauzat daune în proporţii considerabile drepturilor și intereselor ocrotite de lege ale locuitorilor municipiului Chișinău, precum și administraţiei publice locale.
2018-03-21 | Comunicat de presă

Astăzi, începând cu ora 12.00, procurorii PCCOCS vor participa în cadrul conferinţei de presă susţinute de către şeful-adjunct şi directorul Cartierului General Antidrog al Poliţiei Cehe, organizate la sediul instituţiei, în oraşul Praga. 

2018-03-21 | Dosarul în privința foștilor factori de decizie ai UNIBANK, deferit justiției

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și expedierea în judecată a cauzei penale de învinuire a ex-președintelui UNIBANK, ex-vicepreședintelui UNIBANK, ex-șefului Direcției finanțe și ex-șefului Direcției juridice
2018-03-20 | Condamnat pentru tentativa de omor a concubinei sale

Un locuitor al raionului Anenii Noi a fost condamnat recent la 9 ani de detenţie pentru tentativa de omor a concubinei sale. Crima a avut loc în seara zilei de 18 decembrie 2017, în gospădăria inculpatului din satul Geamăna, raionul Anenii Noi.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:16679569