ro | ru | en
Astăzi:26.03.2019
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2019-03-26 | Percheziții efectuate de către procurorii anticorupție și ofițerii SPIA, soldate cu reținerea a două persoane

La data de 25 martie curent, Procurorii anticorupție, în comun cu ofițerii Serviciului Protecție Internă și anticorupție al MAI, au efectuat anumite acțiuni în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni.
2019-03-26 | Arsenal de arme și muniții ridicat de PCCOCS și INI

Activitatea infracțională a doi cetățeni din capitală implicați în păstrarea și comercializarea ilegală a armelor și munițiilor, a fost investigată în urma acțiunilor și măsurilor întreprinse de către procurorii din cadrul  Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale în comun cu  ofițerii Direcției de Combatere a Crimei Organizate a Inspectoratului Național de Investigații.
2019-03-26 | Încă o condamnare pentru violul fiicei minore

Un bărbat din raionul Cantemir a fost condamnat la 12 ani închisoare, în penitenciar de tip închis, fiind recunoscut vinovat de violul fiicei sale vitrege minore. Acesta a fost luat sub strajă chiar din sala de judecată. Procurorii au demostrat că, în intervalul lunilor ianuarie-august 2016, inculpatul, în vârstă de 40 de ani, care activa în calitate de preot, a abuzat-o sexual, în repetate rânduri, pe fiica concubinei sale, în vârstă de 13 ani, care se afla la întreţinerea sa.

2019-03-25 | Membrii unui grup criminal organizat reținuți pentru șantaj

La 20 martie 2019, procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Sud și ofițerii din cadrul  Direcției „Sud” a Inspectoratului Național de Investigații, cu suportul angajaților de la BPDS „Fulger”,  în or. Cahul, în urma transmiterii  unei tranșe de mijloace bănești estorcate în sumă de 500 Euro, au reținut în flagrant delict doi suspecți, ambii locuitori ai  or. Vulcănești.

2019-03-25 | Un șofer din raionul Strășeni, deferit justiției pentru corupere activă

Procurorii anticorupție au transmis spre examinare instanței de judecată, cauza penală în privința unui conducător auto.

2019-03-25 | Atac tâlhăresc la Briceni, dirijat din Penitenciarele din Bălţi şi Lipcani

Cinci membri ai unui grup criminal organizat au fost condamnaţi, în total, la 47 de ani închisoare pentru o tâlhărie, comisă la Briceni. Verdictele, cuprinse între 8 şi 10 ani, le-au fost stabilite după ce procurorii le-au demonstrat culpa.
2019-03-25 | Cetăţean român, extrădat din Grecia pentru traficarea, în scop de expluatare sexuală, a patru moldovence

Un cetăţean român, anunţat de autorităţile Republicii Moldova în căutare internaţională pentru traficarea a patru moldovence, a fost reţinut în Grecia şi extrădat pentru a fi tras la răspundere penală în statul nostru. Procuratura municipiului Chişinău a finalizat urmărirea penală şi a trimis dosarul de învinuire a acestuia în judecată.
2019-03-25 | Medicul, vizat în dosarul ”mitei pentru judecători”, și-a aflat sentința

Învinuit de comiterea infracțiunii prevăzute de art. 326 alin. (2) lit.d) Cod penal - traficul de influență, urmat de influiența promisă și cu obținerea rezultatului urmărit, Judecătoria Chișinău i-a aplicat, medicului unui spital din capitală, o amendă în mărime de 2 300 de unități convenționale, echivalentul a 115 mii de lei.
2019-03-22 | Grup criminal organizat specializat în trafic de droguri anihilat de către PCCOCS oficiul Nord

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul Nord, împreună cu angajații Direcției nr.2 a INI al IGP și ofițerii  din cadrul Inspectoratului de poliție Ungheni, au desfășurat o serie de percheziții la domiciliile mai multor figuranți, suspectați de punerea în circulație a drogurilor pe teritoriul raionului Ungheni.
2019-03-21 | Un bărbat din Bălți deferit justiției pentru trafic de influență

Procurorii anticorupție au transmis spre examinare instanței de judecată, cauza penală în privința unui cetățean din municipiul Bălți, învinuit de trafic de influență, conform 326 alin. (1) din Codul penal.Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:20510484