md | ru | en
Astăzi:28.03.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-03-27 | Medic obstetrician din Bălţi condamnat pentru malpraxis, soldat cu două decese


Un medic obstetrician - ginecolog de la Centrul Perinatal din mun. Bălţi a fost condamnat la închisoare, cu executare, pentru neglijenţă la acordarea asistenţei medicale, soldată cu decesul unei paciente şi a unui nou-născut. Procuratura municipiului Bălţi a demonstrat că, la finele anului 2012, asistând la naşterea unui nou-născut,  medicul a  permis externarea prematură a mamei copilului fără a-i examina starea sănătăţii.

2017-03-27 | Ofiţer al Serviciului Vamal, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Procuratura Anticorupţie a finalizat urmărirea penală şi a trimis în judecată cauza penală de învinuire a ofiţerului de urmărire penală din cadrul Serviciului Vamal Chişinău, reţinut pentru trafic de influenţă cu suma de 40 000 de euro.

2017-03-24 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale în comun cu ofiţerii de investigaţie din cadrul Serviciului de Informaţii şi Securitate al Republicii Moldova au deconspirat activitatea unui grup criminal, specializat în  infracţiuni de contrabandă a mijloacelor băneşti în proporţii deosebit de mari.
2017-03-24 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire de comiterea infracţiunii de contrabandă în proporţii deosebit de mari, a unui cetăţean al Republicii Moldova
2017-03-23 | Invitaţie-media

Pe 24 martie 2017, ora 12.00,  în incinta Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, sala de conferinţe, va avea loc conferinţa de presă cu genericul ,, Deconspirarea unui grup criminal specializat în comiterea infracţiunilor de contrabandă cu mijloace băneşti în proporţii deosebit de mari”. Sunt invitaţi toţi reprezentanţii mass-media.

2017-03-23 | Procuratura a lansat Ghidul cetăţeanului despre etica procurorului

Procuratura Generală a realizat un Ghid de informare pentru cetăţeni despre etica procurorului, care urmăreşte scopul încurajării integrităţii acestora atît în exercitarea atribuţiilor de serviciu, cît şi în viaţa privată

2017-03-22 | Un fost poliţist din Ungheni riscă închisoare pentru torturarea unui minor


Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza  penală  de învinuire a unui ofiţer de sector al IP Ungheni învinuit de  tortura comisă asupra unui minor.

2017-03-22 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale în comun cu ofiţerii Direcţiei investigare fraude economice a INI au deconspirat activitatea unui grup criminal organizat, care administra şi dirija mai multe întreprinderi, suspecte de fraudarea bugetului public naţional prin implementarea unor scheme de evaziune fiscală.
2017-03-22 | Comunicat de presă

În perioada 16.03.2017 - 20.03.2017, de către Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale de comun cu angajaţii Direcţiei Generale urmărire penală a MAI şi ai Inspectoratului Naţional de Investigaţii a MAI, în cadrul cauzei penale privind circulaţia ilegală a drogurilor în scop de înstrăinare, au fost efectuate 8 percheziţii în diferite locaţii din r-nul Ungheni, satele Rădenii Vechi, Pîrliţa şi Rezina, cercetări la faţa locului, precum şi o achiziţie de control a marihuanei.

2017-03-22 | Procuror din Edineţ reţinut pentru acţiuni coruptibile

Un procuror din cadrul Procuraturii raionului Edineţ a fost reţinut de Procuratura Anticorupţie pentru corupere pasivă. Operaţiunea de reţinere a vut loc ieri, chiar în centrul oraşului Edineţ. Respectiva cauză penală a fost pornită acum o lună de către Procurorul General, în baza denunţului parvenit de la o persoană care reclama acţiunile coruptibile ale procurorului din Edineţ.
Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:14203423