ro | ru | en
Astăzi:26.09.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-09-26 | Invitaţie – media: Recuperarea cheltuielilor judiciare în procesul penal – schimb de experienţă şi bune practici

Procuratura Generală a Republicii Moldova, în parteneriat cu Procuratura Generală a Estoniei şi Ministerul Justiţiei al Republicii Moldova, cu susţinerea Fundaţiei Germane pentru Cooperare Juridică Internaţională (IRZ), organizează, mîine, Conferinţa Internaţională cu genericul ”Recuperarea cheltuielilor judiciare în procesul penal”.

2017-09-26 | 15 ani după gratii pentru că şi-a incendiat concubina gravidă


Un locuitor al raionului Soroca a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru că şi-a incendiat concubina gravidă.

2017-09-25 | Evaziune fiscală în proporţii deosebit de mari

Astăzi la 25.09.2017 Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Naţional de Investigaţii, a efectuat 27 de percheziţii în cadrul unei cauze penale pornită pe faptul evaziunii fiscale a întreprinderilor, în proporţii deosebit de mari.

2017-09-22 | Schemă de contrabandă cu Ecstasy prin intermediul coletelor poștale, anihilată de către organele de drept

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu ofițerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal au prevenit o tentativă de contrabandă cu substanțe psihotrope de tip Ecstasy, care urmau a fi introduse în țară prin intermediul coletelor poștale. Pe acest caz a fost reținut destinatarul coletului în care au fost depistate drogurile - un locuitor al r-nului Călărași, în vârstă de 23 de ani.
2017-09-22 | Cetăţeanul Turciei, reţinut pe Aeroportul Internaţional Chişinău cu un paşaport fals, trimis în judecată

Cetăţeanul Turciei, reţinut acum două săptămîni pe Aeroportul Internaţional Chişinău în timp ce intenţiona să treacă frontiera de stat în baza unui paşaport irakian fals, va compărea pe banca acuzaţilor. Procuratura municipiului Chişinău a finalizat urmărirea penală şi a expediat cauza penală de învinuire a acestuia în judecată, inculpatul fiind cercetat în stare de arest.

2017-09-22 | Doi chişinăuieni arestaţi pentru circulaţia ilegală a drogurilor

Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Botanica anunţă despre arestarea a doi locuitori ai capitalei pentru producerea, păstrarea şi comercializarea, în cantităţi mari, a substanţelor narcotice: Hidroponică, Amfetamină, Extazy, COCAINĂ, XLR-11 şi alte tipuri de substanţe narcotice.
2017-09-22 | Trei cetăţeni ai Statului Israel deferiţi justiţiei pentru organizarea migraţiei ilegale

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată, cauza penală de învinuire a trei persoane, cetățeni ai Statului Israel, care urmărind scopul obţinerii unui venit în rezultatul organizării şederii ilegale pe teritoriul Republicii Moldova a cetăţenilor Statului Israel, au format o reuniune stabilă de persoane și printr-o înţelegere prealabilă, împărţind rolurile, asigurau  intrarea, şederea, sau ieşirea de pe teritoriu Republicii Moldova a persoanelor care nu sunt nici cetăţeni, nici rezidenți al acestui stat.
2017-09-21 | Un avocat deferit justiţiei pentru trafic de influenţă, în proporţii deosebit de mari

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată, cauza penală de învinuire a unei persoane, fost demnitar de stat, care activând în calitate de avocat, a pretins şi extorcat bani în sumă totală de 95 000 euro, de la doi clienţi a acestuia, susţinând că are influenţă asupra unor persoane cu funcţie de demnitate publică, pentru a-i face să îndeplinească şi să grăbească îndeplinirea unei acţiuni în exercitarea funcţiei pe care o deţin.

2017-09-19 | 14 persoane din Soroca, reţinute pentru comercializarea drogurilor

La 19 septembrie 2017, procurorii din Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofiţerii Direcţiei Nord şi Antidrog a Inspectoratului Naţional de Investigaţii, au documentat şi au destructurat o grupare criminală specializată în trafic şi comercializare de droguri. 

2017-09-18 | Fost primar de Truşeni, împreună cu un inginer cadastral, trimişi în judecată pentru delapidarea terenurilor din rezervele adminstraţiei publice locale

Procuratura municipiului Chişinău, Oficiul Buiucani a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a două persoane de comiterea escrocheriei şi delapidarea averii străine, ambele infracţiuni comise în proporţii deosebit de mari.

Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:15394444