md | ru | en
Astăzi:01.05.2017
Noutăţi
Noutăţi
Anunţ
Аrhivă
Despre Procuratura Generală
Adunarea Generală a procurorilor
Consiliul Superior al Procurorilor
Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor
Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică
Acte normative
Informaţii
Transparenţa
Cooperarea internaţională
Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova
Organizaţii obşteşti
Informaţii de contact
Secţia relaţii publice
Link-uri
Despre site

Republica Moldova, mun. Chisinau,
str. Banulescu - Bodoni, 26
Tel.: 212-042, 226-247, 225-075


Noutăţi | Noutăţi
2017-04-27 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, împreună cu Inspectoratul Naţional de Investigaţii, au avansat în investigarea dosarului tentativei de omor a preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.
2017-04-27 | Presupuşii autori ai omorului prin incendiere a unui bărbat din Orhei, puşi oficial sub învinuire


Procuratura raionului Orhei a înaintat astăzi învinuirea presupuşilor autori ai omorului prin incendiere a unui localnic. Tot la demersul procurorilor, învinuiţii de 43 şi 29 de ani, au fost plasaţi în arest preventiv pentru 30 de zile.

2017-04-27 | Asistenţa legală oferită de procurorii moldoveni autorităţilor SUA la investigarea unei crime cibernetice

În baza unei cereri de comisie rogatorie, formulată de organele competente ale Statelor Unite ale Americii, Procuratura Generală a desfăşurat ieri o activitate de investigare la sediul unei companii de prestare a serviciilor internet din Chişinău.


2017-04-26 | Pedeapsă menţinută - restul vieţii după gratii pentru omorul unei tinere prin stropire cu acid

Autorii omorului prin stropire cu acid a unei tinere din capitală au contestat sentinţa din 7 iunie 2016, prin care fusese condamnaţi la detenţiune pe viaţă. Avocaţii inculpaţilor au solicitat Curţii de Apel casarea sentinţei primei instanţe şi pronunţarea unei hotărîri, prin care unul dintre clienţii acestora să fie achitat, iar în privinţa celuilalt – recalificarea faptelor pentru o pedeapsă mai blîndă.
2017-04-26 | Invitaţie-media

Pe data de 27 aprilie  2017  la ora 11.00  în incinta Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, sala de conferinţe, va avea loc o conferinţă de presă în care vor fi anunţate detalii despre Evoluţia urmării penale în cauza privind  pregătirea de omor asupra unui lider politic din Republica Moldova, sunt invitaţi  reprezentanţii mass-mediei.
2017-04-26 | Comunicat de presă

Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, oficiul „SUD” a expediat în judecată cauza penală de învinuire a trei poliţişti din oraşul Cantemir pe faptul comiterii torturii.
2017-04-25 | Fosta şefă a unui oficiu poştal din raionul Drochia riscă ani grei de închisoare


Procuratura raionului Drochia a finalizat urmărirea penală şi a expediat în judecată cauza penală de învinuire a fostei şefe a oficiului poştal din s.Hăsnăşenii Noi, acuzată de delapidarea averii străine în proporţii considerabile.

2017-04-21 | Comunicat de presă

Membrii unui grup criminal organizat, condamnaţi pentru punerea în circulaţie a drogurilor, contrabandă cu droguri şi păstrarea ilegală de arme 
2017-04-20 | Reţinuţi pentru atac tîlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia

Procuratura raionului Hînceşti, de comun cu Inspectoratul General al Poliţiei, anunţă despre reţinerea, în dimineaţa zilei de astăzi, a patru locuitori ai capitalei, bănuiţi de comiterea atacului tîlhăresc şi sustragerea unui microbuz ce transporta colete din Italia. 
2017-04-20 | Invitaţie-media

Procuratura Generală şi Inspectoratul General al Poliţiei invită mass-media la o conferinţă de presă în care vor fi anunţate detalii despre reţinerea persoanelor bănuite de comiterea atacului tîlhăresc şi sustragerea, pe 5 aprilie curent, a unui microbuz ce transporta colete din Italia. 

Noutăţi Despre Procuratura Generală Adunarea Generală a procurorilor Consiliul Superior al Procurorilor Colegiul pentru selecţia şi cariera procurorilor Colegiul de evaluare a performanţelor procurorilor
Colegiul de disciplină şi etică Acte normative Informaţii Transparenţa Cooperarea internaţională Pentru colaboratori
Asociaţia veteranilor Procuraturii Republicii Moldova Organizaţii obşteşti Informaţii de contact Secţia relaţii publice Link-uri Despre site

© 2008 Procuratura Generală a Republicii Moldova

Elaborarea şi suport tehnic: Centrul de telecomunicaţii speciale

Statistica vizitatorilor:14385445